La tendència natural és la destrucció parella… o no?


La primera vegada que en vaig ser plenament conscients se’m van posar tots els pels de punta…. així doncs què faig com a terapeuta? Quin sentit té la meva feina? destruccio parella

Hi ha moltes coses boniques a la natura que tenen tendència a la destrucció… el foc s’apagarà, un jardí serà una selva, la casa neta al caos….

esforç

La diferència respecte la relació de parella és la consciència que en tenim, tothom sap que ha de mantenir el foc, la casa, el jardí… dedica un temps, un esforç i unes activitats a fer-ho i a saborejar després els resultats per tal de motivar-se i seguir invertint el procés “natural”.

reparar

La meva feina és ajudar a restituir el que no s’ha sabut cuidar o que no s’ha creat correctament però sobretot aprendre a mantenir a evitar aquesta destrucció, aquest deteriorament que socialment cada cop més ens inculquen com inevitable i que acaba als jutjats i no té perquè ser així.

mantenir

Ens eduquen per lluita per aconseguir, per seduir, per enamorar i llavors un cop fet què???  (Els contes i pel·lícules d’amor s’acaben aquí) llavors comença realment al feina, el cuidar, alimentar i guarir aquesta relació si no saps com no esperis a tenir un problema i necessitar teràpia hi ha servei de coaching per a parelles per aprendre a mantenir i cuidar la relació.