Avís Legal


En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

Nom empresa:

Raó social: MARINA CASTRO LEONARTE

NIF: 40325365V

Adreça: C/ Canonge Dorca, 4-1 – 17005 – GIRONA – GIRONA

Telèfon: 678424548

Email: marinacl@copc.cat

 

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Difusió i informació del projecte empresarial. Compra de vals de formació que es desenvolupa presencialment.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.marinacastro.com

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre 40325365V () amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MARINA CASTRO LEONARTE () o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MARINA CASTRO LEONARTE () i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MARINA CASTRO LEONARTE ().

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MARINA CASTRO LEONARTE () es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

MARINA CASTRO LEONARTE () no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MARINA CASTRO LEONARTE (). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de MARINA CASTRO LEONARTE () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.