Qui sóc


Sóc psicòloga amb una especialitat molt concreta la teràpia més íntima, la de la nostra sexualitat i la nostra vida afectiva.

Vaig estudiar i viure a Barcelona durant 10 anys on vaig començar la meva carrera professional  i llavors vaig tornar cap a la Girona (terra natal i que em genera major benestar personal tot i el retrocés laboral respecte els mitjans de comunicació que estan centrats a BCN)

A nivell personal sóc mare de 4, un no nat, una criatura del 2011 i una bessonada del 2013.  Els meus horaris estranys de consulta tenen a veure amb aquesta conciliació que per a mi és bàsica. Molt unida a una germana que és educadora social i estic en una relació de parella en constant evolució i cura del vincle.

Em defineixo com una persona supercuriosa (sols fa falta veure els meu currículum), m’encanta aprendre i millorar, amb una valors molt marcats;  respecte a la diversitat a tots els nivells de vida, la llibertat i igualtat, ecologia de manera activa, cura a les persones  i entenc les meves companyes de professió com a companys i no com a rivals.  Creixer en un entorn escolta (tant com puc) i la família que em va tocar ajuda a crear valors que transmeto activament a les meves criatures i guien la meva praxis professional.

A part de consulta també sóc docent de varis màsters i altre formació per  a professionals de la salut. A part de ser docent faig molt de reciclatge professional i formació ja que m’apassiona aprendre i millorar.

També faig una tasca divulgativa a través del blog, mitjans de comunicació i directament a través de conferències tallers… pots veure la programació en el apartat activitats.

Encapçalo el projecte Lilith (Sensibilització, Assessorament, acció, formació respecte Violència Masclista)

Desde el 2004 em dedico a la consulta en la problemàtica més íntima (sexologia i teràpia de parella, no treballo amb altres problemàtiques)

Marina Castro i Leonarte

Psicòloga col.legiada núm. 13746
Acreditada com a terapeuta sexual per l’Associació Catalana de Sexologia  que està integrada dins de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia (FESS)

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB)

  • Màster Teràpia parella i sexual, Universitat de Barcelona (UB)
  • Postgrau en Teràpia de Parella i sexual, Institut Estudis Superiors Psicològics (ISEP)
  • Postgrau en Promoció de la salut sexual i reproductiva. Intervenció educativa i comunitària. Universitat de Lleida (UDLl)
  • Postgrau en teràpia de parella. Universitat de Girona(UdG)
  • Postgrau en teràpia breu. Universitat de Girona (UdG)
  • Postgrau en Mediació familiar. Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
  • Expert Universitari en Sexualitat, adolescència i risc (UdLL)
  • Violència Masclista: Eines d’Intervenció Socioeducativa (udg), 30h

Podeu accedir a més informació i currículum complert al apartat  curriculum principal, currículum complementari