SOS!!!! No se m’aixeca


Esperem que “aquest” respongui sempre de manera eficaç i disciplinada amb una rapidesa i duresa que alhora infli d’orgull al seu propietari.

Si això no passa hem de senyalar un culpable…. Serà que ja no li agrado? Ell és poc home? Edat? Satisfet amb algú altre? …. Apareixen les pors, els dubtes, les inseguretats personals.

Aquestes pors i dubtes generen un estat d’alerta, de tensió, enfocant la següent relació sexual com un moment decisiu, “el de la veritat”… Aquest cop NO puc fallar, he de “complir”.

 

Convertint el que havia de ser una bona estona en un examen on ens hi juguem molt.

 

En aquest estat emocional, mental, físic …. Passaran moltes coses però sota tanta pressió no hi ha qui s’aixequi.

problema ereccio disfuncio erectil impotencia

Socialment existeix una pressió molt gran cap als homes en la sexualitat, fent-los responsables del seu “rendiment” sexual i del plaer femení, aquesta pressió acava comportant la majoria de problemes sexuals que veig a la consulta, si el sexe és un exàmen i suspenc … llavors tindré ganes de sexe?

 

A consulta treballem en restaurar una sexualitat sana i positiva alhora que mitjançant exercicis es restableix el seu funcionament. Per realitzar aquest treball terapèutic la col·laboració de la parella serà importantíssim.

També s’haurà de descartar si hi ha alguna patologia mèdica que faci aconsellable utilitzar medicació, si hi han pujades nocturnes o matutines o en certes circumstàncies no apareix el problema ja ho podem descartar ràpidament. Si els problemes son generalitzats cal prestar atenció a aquest símptoma ja que els homes teniu la sort de tenir un indicador extern de salut…. la majoria de problemes  mèdics donen coma primers símptomes una disfunció erèctil generalitzada.

Marina Castro

Sexologa i terapeuta de parella

Consulta a Girona