Vull el carnet… però de dona empoderada sexualment (testimonis)


En molts tallers i cursos faig aquesta frase i que les dones diguin el primer que els surt… puta, guarra , fresca….

Hi han dos maneres d’afrontar la situació…

  1. La dona que li agrada el sexe és una dona NORMAL, tenim dret a disfrutar-lo i gaudir-lo. El problema es que el missatge a nivell social està molt arrelat… i surt l’automatisme. Per tant fa falta estar MOLT empoderada https://www.marinacastro.com/carnet-dona-empoderada-sexualment-testimonis/
  2. Revelar-se…. doncs vull aquesta etiqueta!!! La positivitzo per tal de que no sigui un fre per la meva sexualitat. https://www.marinacastro.com/vull-ser-una-guarra-puta-i-fresca-testimonis/

Si vols fer la primera o la segona opció pots escriure’m un mail a mcastroleonarte@gmail.com explicant-me perquè creus que vols formar part del club i jo com a presidenta t’enviaré el carnet (però m’has de convèncer….)

El carnet  dona dret a: gaudir, ser lliure, disfrutar del cos, gaudir amb altres persones, tenir bon sexe, superpoder de que diguin el que vulguin que passo totalment del tema i  jo m’ho passo bé, expressar la meva sexualitat, fer el que vulgui amb qui vulgui (que també vulgui fer-ho) i mil idees guarres que vinguin en ment

En aquest link podeu llegir els de l’opció del carnet de puta/guarra/fresca

Us deixo alguns dels mails que he rebut per tal de que us serveixin d’inspiració, he tret noms i dades personals.

Jo vaig deixar d’estimar-me i ell va deixar de tenir-me en compte.

Hola Marina,

Et volia escriure per demanar-te el carnet de puta i guarra. Ho he estat pensant però en el meu cas el que jo vull és el carnet de dona empoderada.
L’etiqueta de dona empoderada, desde que la vaig sentir, és la que més em ressona. La penso així, en positiu. En canvi, puta i guarra, per molt que hi penso, només em venen coses negatives al cap… (jo ho relaciono també amb infidelitat i això no pot ser de cap manera).

He buscat la definició de dona empoderada (en l’àmbit personal) i intento aplicar-la: “La persona logra empoderar su vida teniendo un control completo de sus acciones, auto control, estima alta, seguridad completa en su persona y control de sus emociones.
La persona cuenta, en definitiva, con el poder de su lado para dirigir su vida. Tiene un sentimiento íntimo de seguridad en sí misma. Adopta una estrategia vital en la que es la principal protagonista de sus propios éxitos o fracasos en su vida. Abandona los roles de sumisión a los demás. Así, considera que su entorno delimita el tipo de decisiones que tiene que tomar, pero nunca el entorno decide.” (definció de Wikipèdia)

Tot això és el que m’agradaria aconseguir en tots els àmbits personals. Penso que, fins que no he pres una mica de consciència, m’he deixat portar massa a la vida, he estat massa pendent dels altres i no he viscut prou a la meva manera.

He pensat poc en mi i en el que realment m’agrada. Què és el que m’agrada? Què és el que realment vull a cada moment? Això és el que m’he començat a preguntar des de fa poc i, al principi em va costar molt.

No sabia el que realment volia jo a cada moment. Només sabia el que volien els altres. Em vaig adonar que no es pot estar sempre atenent els desitjos dels altres. Això et porta pel mal camí. Et fa dubtar massa de tu mateixa i no et deixa prendre les millors decisions per tu. M’he adonat que no m’he estimat prou i ara vull remeiar-ho.

En l’àmbit de parella, ja vaig començar malament perquè la meva primera parella va abusar de mi. Ara se que em va violar en totes les nostres trobades com a parella 3 o 4 vegades en 3 mesos. Per sort no va durar més però em va deixar molt tocada.

Al cap d’uns anys vaig conèixer el meu home, sense haver superat prou l’anterior relació. Em vaig refugiar en ell perquè el vaig veure bona persona i em va tractar bé.

El problema és que, amb els anys el meu home havia pres el control total de tot. Això no podia ser. Mentre jo li consultava tot, ell tirava pel dret en moltes coses sense consultar…

Jo vaig deixar d’estimar-me i ell va deixar de tenir-me en compte. Els dos vam fer-ho inconscientment.
A partir d’aquí, amb el meu home vam venir a la teva consulta i vam arreglar algunes coses. Ell ara em te més en compte, tenim més comunicació i estem avançant en el bon camí.

Encara ens queda molt per fer. Potser encara no el tinc aquest carnet de dona empoderada però el vull aconseguir.

Vull sentir-me més lliure de fer el que vulgui quan vulgui (amb la parella, en família i personalment) i de prendre més la iniciativa, sense por. Perquè en realitat veig que el meu home m’estima i em recolza en el que faig. Hi ha coses que encara hem de millorar i moltes coses milloraran quan prengui més acció, com he fet últimament. He parlat més les coses i he provocat que ell també les parli més amb mi, abans de que prengui ell l’acció per la seva banda. També he posat els meus límits. Estem fent el teu curs del “buen sexo” de yoytu y encara ens queden moltes més coses per fer.

Crec que anem per bon camí. Jo vull tenir més eines per empoderar-me, em pots dir consells més per aconseguir-ho? O si vaig per bon camí?

Moltes gràcies per tot,

Et torno a escriure per afegir el que he fet fins ara per empoderar-me. A part de millorar la comunicació amb el meu home, distribuir tasques, guanyar control en diferents àrees i posar límits,  he fet el següent:
– Seguir a sexologues acreditades com tu per instagram, també Elena Crespi, 

– Seguir a Sylvia de Béjar i escoltar el seu llibre que te penjat a les xarxes- Seguir a Kunda Lavagina i comprar-me el seu llibre de Mandaleando mi cuerpo. Expresar-me dibuixant i pintant dels mandalas que proposa.

– Seguir il.lustradores que parlen de sexe sense tabús, com Lola Vendeta o Lyona Ivanova

– Seguir sex-shops online que ofereixen informació dels seu productes com Kitsh Barcelona o Patanomelon

– Comprar-me el Satisfyer i algun altre masturbador femení i utilitzar-los en parella.

– Venir als teus tallers: de parella i de fantasies.- Fer el teu curs de yoytu de Buen sexo.

– Llegir el llibre “Autoestima automática” de la Sílvia Congost, tot i que no em va servir de massa… perquè no tot és tan automàtic.

– Fer els cursos de Andanafoto (instagram): Autoconocimiento a través de la fotografía  i Amar. La fotografia em permet expresar-me fàcilment i m’ha ajudat molt a auto-acceptar-me, conèixe’m més i buscar l’amor en mi i en els altres.

– Pintar, i expresar-me en general a través de l’art.

– Fer gimnàstica per sentir-me a gust i en forma. Vaig provar la dansa del ventre que la vaig trobar molt empoderant.

– Deixar d’escoltar cançons romàntiques de la ràdio en general que només fan augmentar el sentiment de tristesa i depresió sentimental.

– Abans de tot això també vaig anar en dos moments de crisi amb 2 psicòlegs diferents que em van fer una mica de teràpia de desbloqueig i em va anar molt bé.

– Finalment estic recollint en un perfil d’instagram nou tot el meu procés d’empoderament per anar recordant el meu objectiu i no perdre’l.

– He llegit el llibre “el estafador ” de Guillem Sanchez que m’ha encantat. Parla d’un manupilador sentimental de dones i també estafador de diners. Crec que està molt bé per alertar les dones de que no es deixin manipular pels masclistes. Em vaig sentir reflectida en alguna situació. 

– M’he tallat els cabells i canviat el meu look: de rossa dubtosa (mitja melena) a pèl-roja perillosa (tallat bob) jeje. Per reafirmar-me per se com jo vull, fora dels cànons estereotipats. Per anar com jo vulgui i no com la societat ens inculca.
Aniré fent més coses i buscant la millora dia a dia, confiant més en mi.
Gràcies per llegir-me
Una abraçada,