V de violeta…. Sexe a exàmen


EL TEMA. Quan parlem de feminismes sempre parlem de les masculinitats hegemòniques que volen poder i que oprimeixen a qui no compleix amb els mandats de la masculinitat d’aquesta societat patriarcal.

El fil conductor de la majoria de ponències és la masculinitat: la desgranarem, buscarem alternatives, veurem les seves conseqüències, parlarem de com ho fem amb els nostres nens, de què fem amb els homes cishetero que quan algú parla de feminisme es fan els sords o es reboten…

Aquesta vegada, el congrés gratuït durarà 4 dies: del dilluns 28 al dijous 31 de març.

En el link us podeu incriure GRATIS i veure-ho en directe o comprar el passi violeta i tenir accés per sempre (juntament amb molts descomptes i regalets)

Si voleu podeu tenir també la primera edició podeu comprar el pasi violeta del 2021 (no és necessari fer la primera per poder entendre al segona, son temes diferents)


Us copio el newsletter de Elena Crespi (www.elenacrespi.com) ja que m’ha fet molta il·lusió!!

Hola !
Queda menys d’una setmana perquè comenci la 2a Edició del Congrés Con V de Violeta i vull explicar-te un dels motius perquè et pot ser útil.

Sovint molts homes viuen el sexe compartit com un examen en el que han d’estar a l’alçada i no poden fallar. Viure la sexualitat des d’aquí no permet viure-la amb el màxim plaer.

Aquesta vivència té relació amb l’aprenentatge masclista de la sexualitat i des de Con V de Violeta volem que visquis les teves relacions sexuals des del plaer i el gaudi i no des de la sensació de que has de complir. 

Per tot plegat et recomanem que estiguis alerta i no et perdis cap de les ponències, en totes parlem de la masculinitat i la presó que suposa per la vida en general i per la vivència del sexe compartit. També volem que aprenguis sobre sexe en concret amb la ponència:

El sexe: l’examen de la masculinitat, de la Marina Castro Leonarte

El que aprendràs juntament amb la Marina no té preu!


 Reserva la teva plaça!I així, cada dia del congrés (a partir del 28 de març) rebràs un correu electrònic a primera hora del matí amb accés a les ponències que habilitem aquest dia. Tindràs 24 hores per veure-les.
 
Si en algun moment creus que el congrés s’ho mereix, vols donar suport a un projecte majoritàriament en català i vols veure les ponències per sempre, t’animo que adquireixis el Passi Violeta per veure quan vulguis els vídeos i perquè rebis el pack de regals!