Tot el que no es cuida… es deteriora. Mínims de manteniment


Una relació son dos persones connectant a molts nivells (comunicació de 3 tipus; pràctica, idees/gustos, emocional, afecte, projectes, diversió, sexualitat…)

Aquesta connexió la seva tendència natural és la destrucció…. anar a la desconnexió.

Hi han factors que fan que la gent desconnecti…. les decepcions, baralles, tecnologia….

Per tal de mantenir-se connectats tota relació ha d’anar fent manteniment però quan hi ha criatures a casa deixem de fer el manteniment per les idees de que ara ja no som parella.. ara som FAMILIA.

Aquesta idea porta que la parella vagi desconnectant… els símptomes son … irritabilitat, fredor, manca de sexualitat, tot pot convertir-se en una baralla, vides paral·les, falta d’il·lusió, refugi en la tecnologia per tapar els silencis, avorriment, monotonia….. i si no es posa mesura a temps… RUPTURA

Per tant hem de modificar la idea…

Som parella que durant un temps haurem de dedicar temps a la família i anar ampliant progressivament el temps de parella

Quin mínims per mantenir la connexió?

Cada dia 10 minuts de connexió no física (comunicació, diversió…) + 10 minuts de connexió sensual i afectiva amb el nostre moment de pell amb pell de contacte sensual.

Cita cada setmana 2 h (pot ser a casa però sense tecnologia recordeu que desconnecta)

Cada mes cita fora de casa (no té perquè ser a la nit… feu tribu amb la família i amistats) * La roda de nens funcioan molt bé

2 vegades any cap de setmana

A mesura que les criatures es van fent grans cada vegada podeu anar augmentant les cites i les escapades cada vegada més llargues i freqüents.

És important que CADA parella personalitzi que els fa CONNECTAR i quins son els seus MÍNIMS un cop fet … anoteu a la agenda aquesta reserva de temps i espai per a vosaltres sinó el dia a dia farà que no succeixi ja que lo urgent passarà per davant del que és important: VOSALTRES

*RODA DE NENS : Us aconcello les rodes d’amics, un exemple amb 3 …….. el 1er divendres totes les criatures van a casa d’uns amb el sac i la màrfega… a les 19h juguen sopen pizza i a les 10 del matí tots els pares els van a buscar. El 2on divendres van a casa de la següents amics amb sac i màrfega i poden menjar biquinis… El 3er divendres tots a casa teva i tampoc us complicareu la vida…. sac + màrfega i alguna cosa que els agradi de menjar.

Les criatures felices ja que estan els divendres amb els amics a sopar i dormir, els pares amb temps de fer de parella i els que els tenen tots a casa ja sabeu que quan hi han més nens hi ha menys feina ja que es distreuen entre ells (excepte per recollir)

Us deixo altres posts que en parlo…