La dona karateka sexual


L’especimen sexual de “karateka sexual femenina” té una característica increïble…. no vol sexe però és l’habilitat d’apartar les mans del que considera el seu oponent sexual a una velocitat increïble, si aconsegueixes arrivar a tocar-la durant 20 segons sense cap dubte ets increïble.

No, aquí no, així no, ho fas malament, aparta, quiet, para… sigui quin sigui el contacte MAI és el que desitjava en aquell moment.

 

no vol sexe

 

Davant aquesta habilitat i coneixament sobre el que NO agrada, la seva transmissió certament dolorosa i desagradable per l’altre acaven sorgint poques relacions sexuals i sovint no entén que la seva parella perdi el desig sexual… a qui li agrada sentir que no en sap, que és un desastre, que fracassa, inepte, inútil….?

 

Hi ha un mite molt extés que és “si m’estimés ell sabria  què vull” aquesta frase s’aplica desde els regals d’aniversari, sorpreses, on tocar en el sexe, què  dir en cada moment… com si l’home fos telèpata.

 

 

Si no funciona en altres àreas de al vida TAMPOC funciona en el llit.

 

 Posem les cartes sobre la taula

 

1. L’home no té telepatia.

2. Tampoc d’endevina a través de missatges subtils (la nostra millor amiga si….).

3. Si jo sóc la responsable del meu plaer jo he de saber què vull.

4. Si sé el què vull ho he de transmetre.  Verbalment o a través d’indicacions clares i evidents un “mmmm oohh” no és suficient.

 

Si jo no sé o no dic el problema és MEU i la meva parella no s’hauria de sentir responsable ni fer-la responsable, ja que sinó el poso en la postura de “cumplir”.

Si vols aprendre sobre la teva sexualitat no deixis de mirar a les activitats segur que hi ha algun taller indicat per a tu   🙂

Marina Castro

Sexologa i terapeuta de parella

Consulta a Girona