A la conquesta del plaer femení! – Col·laboració a Les dones i els dies (Catalunya Radio)


Des de petites, a les dones, ens diuen: “creua les cames, no t’asseguis així”, els llibres de l’escola ens dibuixen uns genitals femenins on només existeixen els òrgans reproductors i, quan ens fem adultes, ens diuen que trobarem algú que ens farà contentes. Per què deixem el plaer físic en mans d’un altre? O d’un objecte?
Avui reivindiquem el plaer femení amb la sexòloga de Mundo Ivaginario, Izaskun Zarrandikoetxea; parlem amb la psicòloga Marina Castro sobre els tabús i les construccions que ens fan mal, i també de la importancia de l’educació sexual des que som infants amb l’antropòloga Estel Malgosa.

PROGRAMA COMPLET https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/les-dones-i-els-dies/a-la-conquesta-del-plaer-femeni/audio/1089798/

Claus psicològiques per gaudir del sexe amb llibertat

Les dones hem rebut una herència plena de prejudicis, pors, silencis i tabús pel que fa al sexe. Això desemboca molt sovint en frustració i a vegades, fins i tot, moltes dones arriben a fingir l’orgasme. Amb la psicòloga i sexòloga Marina Castro descobrim quins són els principals bloquejos que patim les dones a l’hora de mantenir relacions sexuals amb llibertat i plaer.

FRAGMENT https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/les-dones-i-els-dies/claus-psicologiques-per-gaudir-del-sexe-amb-llibertat/audio/1089764/

En el apartat activitats podeu apuntar-vos al Taller del Orgasme femení 🙂