50 orgasmes, moltes dones, emocions i alegries. Taller orgasme femení


Taller orgasme femení …. camí a l’edició 50

Estic a la estació de trens de Girona, fa 1h que m’he llevat després d’una nit intranquil.la. On ha costat dormir i m’he llevat un parell de cops.

 

IMG_20160130_065008

Avui faig el taller 50 del orgasme, desde el 2008 que els vinc realitzant i en aquestes edicions ja hi han passat mes de 800 dones.

Em sento molt afortunada de que tantes dones hagin confiat en mi per obrir-se, per atrevir-se a replantejar la seva sexualitat, per escoltar sense por, per riure juntes, per reforçar una feminitat sana…. Quan em venen al cap els flaixos dels tallers m’emociono.

A part del aspecte emocional avui és un taller especial on estarem en una aula concebuda per la meditació que em permet canviar un altre cop algunes dinàmiques i torno a sentir un altre cop el nus a l’estòmag…. Fins quan faré el taller? Mentres el senti, m’emocioni amb ell… De moment no afluixa!!!!

És un taller nascut de la ràbia, la injusticia… Al anar-me formant i descobrir tot d’aspectes de la sexualitat i pensar…Perquè això no ho sabia?!?!?!? I al parlar-ho amb en Pere Font i ell dir-me “donc ensenya-ho tu” animar-me a passar de la queixa a l’acció per el canvi… Com una taca d’oli… 800 que han vingut però espero que cada una ho hagi parlat amb un parell mes… I aquestes amb mes… I anar-se escampant.

Per celebrar aquests 50 orgasmes, desde el Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella en prepararem una de grossa per poder-nos retrobar 🙂

Som-hi!!!

 

Més informació del taller al apartat Activitats

Marina Castro i Leonarte

Psicòloga – sexòlogia i terapia de parella

Consulta a Girona