Llegeixo i accepto la política de protecció de dades


Li informem que les dades que ens remeti a través d’aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d’informació de MARINA CASTRO LEONARTE 

 

D’ acord amb l’establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

 

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

 

Per a això podrà enviar un email a: marinacl@copc.cat o dirigir un escrit a  MARINA CASTRO LEONARTE  C/ Canonge Dorca, 4-1 – 17005 – GIRONA – GIRONA

 

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

 

 

CONSENTIMENT

 

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit.

  • Prestació del servei contractat
  • Enviament del producte adquirit
  •  Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès  (màxim 4 newsletters a l’any, en tots ells s’incorpora la possibilitat de donar-se de baixa facilment amb un sol clik)

 

 

 

Dades identificatives del responsable:

MARINA CASTRO LEONARTE, 40325365V, C/ Canonge Dorca, 4-1 – 17005 – GIRONA – GIRONA, 678424548

 

 

 

 

 

Avís Legal