Taller Orgasme femení – Oberta preserva

0,00

Taller exclusiu per a dones (independentment de l’orientació)

Horari: de 10:00h a 14:00h i de 15:30h a 18:30h

Import:  110 per persona (dinar inclós)

Lloc de Realització Girona (adreça a confirmar )

Realització en Català

Si esteu interessades per la propera convocatòria inscriviu-vos com a  reserva i us aviso quan es torni a convocar 🙂

 

 

20 en estoc

Descripció

Presentació

El taller es dirigeix a dones que vulguin conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer. Es una taller amb més de 65 edicions realitzades i ja hi ha passat més de 1200 dones us deixem alguns comentaris d’elles que son les que millor poden explicar què és el taller de l’orgasme.

A qui va dirigit

El taller es dirigeix a dones que vulguin conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment, els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer.

Hi ha la edició del taller de l’orgasme femení en parella

Objectius

La finalitat d’aquest taller és la de…

 • Conèixer la pròpia sexualitat
 • Augmentar l’empoderament femení
 • Millorar autoestima sexual
 • Potenciar la capacitat orgàsmica

Les activitats que es realitzaran al taller NO impliquen contacte corporal íntim (això us ho deixo per a casa amb indicacions) i cada persona pot explicar o no el que prefereixi en cada moment… 

Programa

 • Fisiologia
 • Fisiologia de l’orgasme
 • Sol pelvià i plaer
 • Classes d’orgasme
 • Com a dona… pressions i inhibicions socials
 • Empoderament de la sexualitat
 • Autoerotisme i tècniques d’autoconeixement
 • Exercicis

Notes

Taller exclusiu per a dones, amb places limitades. Les places disponibles s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

En cas de no assolir el mínim de participants es realitzarà la devolució del import per el sistema que es prefereixi.

A càrrec de…

Marina Castro. Psicòloga. Màster en teràpia sexual i de parella.

Les assistents han dit…

Vaig aprendre coses. Vaig ressituar coneixements que tenia perduts, i vaig completar-ne d’altres que tenia a mitges. I va servir també per a reafirmar-me com a dona en global i amb tot el que això implica i, per tant, també com a “dona sexual”. Va ser una injecció d’alegria i d’autoestima, i les professionals que ens vau impartir el taller mereixeu una forta felicitació. Us admiro per la trajectòria que porteu! Endavant!

Laura R.

El sexe em proporciona unes satisfaccions que no es poden comparar amb res i era una llàstima de no gaudir-ne amb naturalitat. Recomanaria a tothom qui tingui interès en millorar l’autoconeixement sexual a participar en el vostre taller sobre l’orgasme femení i així aprendre més a gaudir de la sexualitat. … Vaig estar molt a gust al taller de l’orgasme femení.

Maria M.

Aquesta experiència m’ha facilitat totes les meves vivències posteriors i ara la meva sexualitat ha fet un tomb cap a molt positiu: em sento millor amb mi mateixa, els orgasmes em són més fàcils i satisfactoris, he guanyat autoestima sobretot quan a l’autoconsciència física-sexual i gaudeixo més de la vida en general, els moments de plaer ajuden a passar els moments més amargs del dia a dia.

Carme G

Vaig assistir a aquest taller fa uns mesos, i com diu el tòpic: “m’ha canviat la vida”; m’explico: vaig sortir del taller amb la sensació de tranquil·litat d’haver comprès una sèrie d’explicacions, però a més amb la sensació que tot allò estava al meu abast.

Maria C.