IMG_20170513_152938_189

El taller de l’orgasme s’espandeix!!! Noves edicions a Barcelona, Girona, St Joan de Vilatorrada


El taller de l’orgasme ja porta casi 60 edicions i més de 1000 dones que l’han fet.

Es un taller de 8 hores de durada i sols per a dones (hi ha la versió per a homes) per tal de conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment, els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer.

Properes edicions;

Barcelona (10 de juny) al Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Girona el 22 de juliol a Onia, Espai terapèutic

Ja realitzat St Joan de Vilatorrada el 13/5

Què en diuen les  assistents?

Vaig assistir a aquest taller el passat mes de …, i com diu el tòpic “m’ha canviat la vida”, m’explico: vaig sortir del taller amb la sensació de tranquil·litat d’haver comprès una sèrie d’explicacions, però a més amb la sensació que tot allò estava al meu abast.

 

Aquesta experiència m’ha facilitat totes les meves vivències posteriors i ara la meva sexualitat ha fet un tomb cap a molt positiu: em sento millor amb mi mateixa, els orgasmes em són més fàcils i satisfactoris, he guanyat autoestima sobretot quan a l’autoconsciència física-sexual i gaudeixo més de la vida en general, els moments de plaer ajuden a passar els moments més amargs del dia a dia.

 

El sexe em proporciona unes satisfaccions que no es poden comparar amb res i era una llàstima de no gaudir-ne amb naturalitat. Recomanaria a tothom qui tingui interès en millorar l’autoconeixement sexual a participar en el vostre taller sobre l’orgasme femení i així aprendre més a gaudir de la sexualitat. … Vaig estar molt a gust al taller de l’orgasme femení.

 

Vaig aprendre coses. Vaig ressituar coneixements que tenia perduts, i vaig completar-ne d’altres que tenia a mitges. I va servir també per a reafirmar-me com a dona en global i amb tot el que això implica i, per tant, també com a “dona sexual”. Va ser una injecció d’alegria i d’autoestima, i les professionals que ens vau impartir el taller mereixeu una forta felicitació. Us admiro per la trajectòria que porteu! Endavant!

 

Si en vols saber  més o inscriure’t  no dubtis a mirar la programació, pots clikar al link 😉

Barcelona (10 de juny) al Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Girona el 22 de juliol a Onia, Espai terapèutic

De què va…

El taller es dirigeix a dones que vulguin conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer. Es una taller amb més de 58 edicions realitzades i ja hi ha passat casi 1000 dones .

A qui va dirigit…

El taller es dirigeix a dones que vulguin conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment, els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer.

Objectius

La finalitat d’aquest seminari és la de…

  1. Conèixer la pròpia sexualitat
  2. Augmentar l’empoderament femení
  3. Millorar autoestima sexual
  4. Potenciar la capacitat orgàsmica

Programa

  1. Fisiologia de l’orgasme
  2. Classes d’orgasme
  3. Autoerotisme i tècniques d’autoconeixement
  4. Exercicis

Recordeu que les places son limitades  😉