Taller Orgasme

El taller de l’orgasme s’espandeix!!! Noves edicions a Barcelona, Girona, St Joan de Vilatorrada


El taller de l’orgasme ja porta casi 60 edicions i més de 800 dones que l’han fet.

Es un taller de 8 hores de durada i sols per a dones (hi ha la versió per a homes) per tal de conèixer millor alguns aspectes de la seva sexualitat, i especialment, els relacionats amb el seu propi cos i la vivència del plaer.

En els propers mesos es realitzarà per  primer cop a St Joan de Vilatorrada (13 de maig) al centre de la Gemma Manero, a Barcelona (10 de juny) al Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella i EXCEPCIONALMENT  a Girona el 22 de juliol.

Què en diuen les  assistents?

Vaig assistir a aquest taller el passat mes de …, i com diu el tòpic “m’ha canviat la vida”, m’explico: vaig sortir del taller amb la sensació de tranquil·litat d’haver comprès una sèrie d’explicacions, però a més amb la sensació que tot allò estava al meu abast.

 

Aquesta experiència m’ha facilitat totes les meves vivències posteriors i ara la meva sexualitat ha fet un tomb cap a molt positiu: em sento millor amb mi mateixa, els orgasmes em són més fàcils i satisfactoris, he guanyat autoestima sobretot quan a l’autoconsciència física-sexual i gaudeixo més de la vida en general, els moments de plaer ajuden a passar els moments més amargs del dia a dia.

 

El sexe em proporciona unes satisfaccions que no es poden comparar amb res i era una llàstima de no gaudir-ne amb naturalitat. Recomanaria a tothom qui tingui interès en millorar l’autoconeixement sexual a participar en el vostre taller sobre l’orgasme femení i així aprendre més a gaudir de la sexualitat. … Vaig estar molt a gust al taller de l’orgasme femení.

 

Vaig aprendre coses. Vaig ressituar coneixements que tenia perduts, i vaig completar-ne d’altres que tenia a mitges. I va servir també per a reafirmar-me com a dona en global i amb tot el que això implica i, per tant, també com a “dona sexual”. Va ser una injecció d’alegria i d’autoestima, i les professionals que ens vau impartir el taller mereixeu una forta felicitació. Us admiro per la trajectòria que porteu! Endavant!

 

Si en vols saber  més o inscriure’t  no dubtis a mirar la programació, pots clikar al link 😉

St Joan de Vilatorrada (13 de maig) al centre de la Gemma Manero,

Barcelona (10 de juny) al Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Girona el 22 de juliol a Onia, Espai terapèutic

 

Recordeu que les places son limitades  😉