Tractament Psicològic de les Disfuncions Sexuals (2a edició)

Hores: 40 hores

Curs: Gener de 2019

Tipus: Presencial a Barcelona

Diploma: Tractament Psicològic de les Disfuncions Sexuals, lliurat per l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Dirigit a: Graduats o Llicenciats en psicologia o medicina (i estudiants de darrer curs).

Idioma del curs: 80% català, 20% castellà, aproximadament.

Dates: Pendents de concretar

Lloc: Barcelona

Preu: 495 € (Estudiants darrer curs grau de psicologia, ex alumnes Iesp i membres d’ASEPCO:  450 € )

+ Informació

Descripció

Presentació

En els darrers anys, la demanda social d’atenció clínica i assessorament especialitzat en relació a la sexualitat i les relacions sexuals ha experimentat un notable augment en el nostre país.

De fet, diversos estudis corroboren que, al voltant de la meitat de la població tindrà una disfunció sexual al llarg de la seva vida.

Aquesta situació te a veure amb diversos factors, per exemple amb que l’expectativa de vida ha augmentat notablement, però també amb el fet de que a les persones els costa cada cop menys consultar als professionals sanitaris sobre aquestes qüestions, i també al que la salut sexual i l’experiència d’una sexualitat gratificant ocupen un espai cada cop més important a la vida de les persones.

Val a dir que la sexualitat humana és un camp de coneixement molt extens i variat, com ho son també les problemàtiques i els malestars que se’n deriven quan l’experiència sexual deixa de ser gratificant a causa d’una ran varietat de factors.

Aquest programa de formació, atesa la seva durada, es centra només en una part d’aquestes dificultats, i per tant els seus objectius estan molt focalitzats en capacitar a psicòlegs i metges per a intervenir específicament en el consell, l’orientació i el tractament al respecte de les disfuncions sexuals.

Podeu consultar tota l’informació (objectius, metodologia, docents, calendari…. )  a AQUÍ